Home

Wat begon als ‘laten we eens een proeverij organiseren voor een paar vrienden’ is uitgegroeid tot gemiddeld 4 keer per jaar een bierproeverij organiseren voor 60 tot 70 personen!

Samen met de uitbaters van Café NJOY organiseren wij bierproeverijen waarbij wij de gasten laten kennismaken met diverse speciaal bieren uit het binnen- en buitenland.

Middels informatie die wij hebben ingewonnen bij de verschillende brouwerijen vertellen wij de gasten wat achtergrondinformatie, ondersteund met een PowerPoint presentatie. Bij ieder glas speciaal bier serveren wij de gasten een bijpassend hapje.

PowerPoint presentatie jubileum editie

Aan het einde van de proeverijen sluiten we af met een interactieve Quiz via https://quizizz.com/. De winnaar(s) van de quiz wordt beloond met een leuke prijs.

Omdat de proeverijen steeds ‘professioneler’ werden moesten wij natuurlijk ook een eigen logo hebben. Zo gezegd zo gedaan, na een beetje fröbelen in PhotoShop is dit het resultaat geworden.

Klik op de foto voor een vergroting

Als klap op de vuurpijl werden wij tijdens de 10e editie bij Café NJOY door de uitbaters verrast met een heus speldje met ons logo. Dit unieke speldje is die avond aan alle deelnemers van proeverij uitgedeeld.

Klik op de foto voor een vergroting