Aanmelden proeverij

De volgende bierproeverij is op 5 juli 2024 en staat in het thema van de zomer. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

De kosten voor deelname bedragen € 25,- per persoon. Wat kun je dan verwachten? Wij presenteren 6 speciaalbieren met informatie over de brouwerijen en de biertjes. Daarnaast wordt er bij ieder biertje een passend hapje geserveerd, gemaakt door onze eigen hobby kokAan het einde van de proeverij strijden de deelnemers in een Quiz op de telefoon (Quizizz) om 1 of meerdere prijzen en uiteraard de eeuwige roem.

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor deelname (maximaal 10 personen per aanmelding). Na het verzenden van het formulier ontvang je een bevestiging van je aanmelding per e-mail*. Zodra de gegevens zijn verwerkt ontvang je per e-mail een betaalverzoek*. Nadat je betaling is ontvangen door Café Njoy sturen wij de QR code(s) voor de toegang per e-mail*.

Mocht jij (of indien van toepassing) één van jouw andere aangemelde personen toch niet meer kunnen deelnemen, meld je dan zo snel mogelijk af door een e-mail te sturen naar info@bierbelevers.nl of door contact op te nemen met Yuri of Richard. Wij zullen dan het geld van die persoon/personen dan zo snel mogelijk laten terugstorten. Afmeldingen korter dan 48 uur voor aanvang van de proeverij komen i.v.m. de reeds gemaakte kosten helaas niet meer in aanmerking voor terugbetaling. Uiteraard ben je vrij om je toegang aan een ander over te dragen.

* Let op! Deze kan in je ongewenste e-mail/spam terecht komen.


Velden met een * zijn verplicht